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Q: What is the eight-quarter limit in football for a junior participating on both the junior varsity 
and varsity teams? 

A: A junior is not eligible for the eight-quarter rule. In the football section of the current edition 
of the Handbook, rule 4.5.1(p) addresses the eight-quarter rule. It is for freshman and 
sophomore (9th and 10th graders only) junior varsity football players. 

 


